12/2025
Sprzedaż bydła-byczki HO-15 szt.
I. Oferujący:
Stado Ogierów Starogard Gdański Sp. z o.o. Rzeczna, 14-400 Pasłęk, tel. 552481080, NIP 578-000-63-91, zarejestrowana w Rejestrze Przedsiębiorców prowadzonym przez Sąd Rejonowy w Olsztynie VIII Wydział Gospodarczy
II. Informacje ogólne:
- Oferujący nie stosuje przy zamówieniu przepisów ustawy o zamówieniach publicznych
- Niniejsza oferta oparta jest o zasady wynikające z ustawy z dnia 23 kwietnia 1964 - Kodeks cywilny
- Oferujący zastrzega sobie prawo do swobodnego wyboru oferty, prowadzenia dalszych negocjacji z wybranymi kontrahentami, unieważnienia oferty w części lub całości i niedokonania wyboru bez podania przyczyn
III. Przedmiot oferty:
- byczki, waga ok. 60-70 kg (15 szt.) Lisów, wiek 2-3 miesiące
- odbiór własnym transportem przez kupującego
- termin odbioru: do uzgodnienia
- waga ogólna sprzedającego legalizowana (przed załadunkiem, po załadunku) Rzeczna 14-400 Pasłęk
IV. Termin i miejsce złożeni oferty:
- Ofertę należy złożyć w formie pisemnej
- Oferta musi zawierać: cenę netto za 1 kg żywej wagi, % odliczenia na okarmienie (preferowane 5%).
- Warunki płatności (preferowana przedpłata)
- Oferty należy składać do dnia 27.03.2025 r. do godz. 9.00.
- Dopuszcza się możliwość przesyłania ofert za pomocą poczty elektronicznej Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
- Termin związania ofertą wynosi 24 godziny, a bieg terminu związania ofertą rozpoczyna się wraz z upływem terminu składania ofert
- Zastrzegamy sobie prawo do przyjmowania ofert po wyznaczonym terminie, prowadzenia dalszych negocjacji z wybranymi Oferentami oraz możliwości wyboru najlepszej oferty przed upływem terminu składania ofert, ze względu na krótki okres związania otrzymaną ofertą lub nagłe zmiany na rynku produktu
V. Informacje dodatkowe
- Informacje na temat zapytania uzyskać można w siedzibie Oferującego.
- Osoba do kontaktu: Główny Hodowca, tel. 697089998 Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.